Tavşanlı'da Öğrenciler Yerli Otomobil Togg'u İnceledi! Öğrencilerin Yaptığı Yorum Akıllara Kazındı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 75. yıl ortaokulu öğrencileri yerli ve milli otomobil Togg'u imceleyerek bilgi topladı.

Okul idaresi tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde okulun bahçesine getirilip sunulan araç öğrenciler tarafından yoğun ilgi topladı.

Öğrenciler otomobilin iç ve dış tasarımını inceledi. Ayrıca özelliklerine ve teknik detaylarını bilen kişilere sorarak öğrendiler.

Etkinlik çerçevesinde (çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum) projesi öğrencilere çevreye duyarlı, bilinçli ve farkındalık artırıcı bilgiler verildi. Ve öğrenciler aracı çok beğendi. Öğrencilere istediklerinde kendi üretebilecekleri arabaların bilgisayarların birçok teknolojik aletin olduğunu gösterdiler

Öğrenciler İnceledi

Etkinliğe katılan öğrenciler aracı çok beğendiklerini belirterek yerli otomobilin Türkiye için gurur verici bir gelişme olduğunu dile getirdi. Ayrıca Türk milletine ait bir otomobilin olması gençleri aşırı heyecanlandırıp özgüvenlerinin artmasını sebep oldu. Sıfır geri dönüşüm projeleri ile kendilerinden sonraki nesillere temiz bir dünya bırakmaları için teşvik ettiler.

Öğrenciler etrafın korunmasının ne kadar önemli olduğunu anladıklarını belirterek gelecek nesiller için bu konuda daha duyarlı olacaklarını ifade etti. Gelecek için temiz bir dünya bırakacaklarını ve etraflarına kirletmeyeceklerini de eklediler.

Tavşanlı ticaret ve Sanayi odası başkanı Davut Efe etkinlik ile öğrencilerin yerli ve milli otomobili yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyledi. Ben böylece devletin imkanları hakkında da bilgi edinmiş oldular.

Ticaret ve Sanayi odası başkanı Davut Efe; “Bu güzel etkinlik öğrencilerimizin çevre duyarlılığı ve bilinci konusunda farkındalıklarının artması açısından da önemli bir fırsat oldu.” Diyerek ne kadar güzel bir etkinlik yaptıklarını açıkladı.