Temizlik Yaptığı Hastanede Doktor Olacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, temizlik görevlisi olarak görev yaptığı hastanenin tıp fakültesini kazanan gencin azim dolu hikayesini sosyal medya hesabında anlattı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, çalışma azminin önemini vurgulayan etkileyici bir hikaye paylaştı. Koca, Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Endokrin Servisi'nde görev yapan Melisa adlı temizlik görevlisinin büyük başarısını kutladı. Bakan Koca, "Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa, aynı hastanenin tıp fakültesini kazandı. Çocukluk hayali doktor olmak olan Melisa'nın bu başarısını gönülden kutluyoruz. Artık Melisa için yeni bir dönemin başlangıcı ve bu hoş geldin çok daha özel!" şeklinde ifadeler kullandı.

Endokrin servisinde temizlik personeli olarak çalışıyorum

Melisa, büyük bir sevinçle yaşadığı bu başarıyı paylaştı. "Endokrin servisinde temizlik personeli olarak çalışıyorum. Bu yıl sınavı geçtim ve tıp fakültesine kabul edildim. İnşallah hastanemizin tıp fakültesinde eğitimime devam edeceğim. Annem bu haberi duyduğunda çok mutlu oldu. Burası gerçekten harika bir hastane. Hayal kuruyordum ve bu hayal gerçek oldu. Koridorda yürüyen stajyer doktorları görüyordum ve ben de onlar gibi olmayı çok istiyordum. Akşam okula gideceğim, gündüz ise buradaki görevimi sürdüreceğim" dedi.

Endokrin Servisi'nde görevli olan Prof. Dr. İbrahim Şahin, Melisa'nın başarısının gerçekten ilham verici olduğunu belirterek, "Bu hikaye bizi gururlandırdı" dedi.