• Haberler
  • Magazin
  • Tuğba Ekinci Yine Ortalığı Birbirine Kattı! Bu Sözler Olay Yaratacak!

Tuğba Ekinci Yine Ortalığı Birbirine Kattı! Bu Sözler Olay Yaratacak!

Bir dönem, şarkıları ile gündeme damga vuran Tuğba Ekinci, şimdi de sosyal medya paylaşımları ve sıra dışı açıklamaları ile gündeme gelmeye devam ediyor. 'Kadın istemese dayak yer mi?' şeklinde olay bir açıklama yapan Ekinci, büyük bir tartışma yaratacağa benziyor.

Televizyon dünyasına ilk olarak ‘Mavi Düşler’ dizisi ile adım atan Ekinci, bir dönem Çarkıfelek adlı programda hosteslik yapmıştı. Kral TV ekranlarında da VJ’lik yapan Ekinci, 1994 yılında güzellik yarışmasında da boy göstermişti. Daha sonra Erol Köse ile tanışan Tuğba Ekinci, böylece şarkıcılık kariyerine başlamıştı. Ünlü şarkıcı çıkışını ‘O Şimdi Asker’ şarkısı ile yapmıştı. Daha sonrasında ise yine ‘Condom’ şarkısı ile pop dünyasında adından söz ettirmeye ve geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştı.

Ünlü şarkıcı son dönemde ise sosyal medya paylaşımları ve çarpıcı açıklamaları ile gündem oluyor. Bir programda oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulunan Ekinci, olay yaratacak sözler sarf etti. Şarkıcı, “kadın istemezse dayak yer mi?” şeklinde konuşarak, Ozan Güven’den, Ahmet Kural’dan ve Mehmet Ali Erbil’den örnekler verdi.

Bu Sözler Büyük Tartışma Yaratacak!

Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda olay yaratacak açıklamalrda bulundu. Ekinci, kadının dayak yemek istemezse yemeyeceğini ifade ederken, çok dikkat çekici ifadelerde bulundu. Ekinci’nin olay yaratan ifadelerinden biri “Erkek, kadından üstün bir varlık” demesi oldu. Sözlerinin devamında ise “Erkek çileden çıkarsa dayak atabilir. Eğer dayak atamayacağını düşünürse de susar.” Ozan Güven, Mehmet Ali Erbil, Ahmet Kural gibi isimlerin düşürülmeye çalışıldığını iddia eden Ekinci, “O kadınlar ahlaklı ve düzgün kadınlar olsaydı böyle şeyler yaşanmazdı.” sözleri ile açıkça kadınları suçladı. Sözlerinin devamında “O kadınlar kuyruk sallıyor. Bize niye böyle şeyler yapılamıyor?” şeklinde konuştu.

Tuğba Ekinci, program esnasında bir çağrıda da bulundu: “Genç kızlar, giyimlerine kuşamlarına dikkat etsinler, Etmezlerse başlarına kötü şeyler gelebilir. Erkekler aslında kadınlardan daha namuslu. Kadınlar beni örnek alsalar, başlarına hiç kötü bir şey gelmez”

Tuğba Ekinci tarafından dile getirilen bu sözlerin, büyük olay yaratacağı bir gerçek. Özellikle de kadınların dövüldüğü, hor görüldüğü ve öldürüldüğü bir coğrafyada, bu şekilde yapılan açıklamalara büyük tepkilerin geleceği aşikar.