• Haberler
  • Ekonomi
  • Vakıfbank Kredi Sınırlarını Zorladı! 3 Şartı Sağlarsanız 100.000 TL Cebinizde

Vakıfbank Kredi Sınırlarını Zorladı! 3 Şartı Sağlarsanız 100.000 TL Cebinizde

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber Vakıfbank'tan geldi. Vakıfbank müşterilerine ekim ayı içerisinde 100.000 TL kredi imkanı sunacağını duyurdu.

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber Vakıfbank’tan geldi. Vakıfbank müşterilerine ekim ayı içerisinde 100.000 TL kredi imkanı sunacağını duyurdu. İşte Vakıfbank'ın ekim ayı içerisinde müşterilerine hazırlamış olduğu 100.000 TL’lik kredinin detayları…

Vakıfbank ekim ayı içerisinde müşterilerini sevindirecek bir kredi fırsatını duyurdu. Duyurduğu kredi kampanyasına göre 31 Ekim 2023 tarihine kadar Vakıfbank müşterileri sunulan 3 şartı gerçekleştirdikten sonra 100.000 TL’ye kadar kredi imkanı kullanabilecekler. Düşük faizli tüketici kredisi olarak belirtilen Vakıfbank kredi kampanyası için herhangi bir bankanın kara listesinde bulunmama şartı yer alıyor. Diğer bir kampanya koşulu ise kredi notunun 1200 puan olması.

Vakıfbank Kredi Kampanyasının Koşulları Nedir?

Vakıfbank müşterilerine sunmuş olduğu 100.000 TL kredi fırsatı için 3 şartı sağlama koşulu getirdi. Müşteriler 100.000 TL’ye kadar sunulan kredi fırsatından yararlanmak istiyorlarsa muhakkak bu 3 şartı yerine getirmeleri gerekiyor. Vakıfbank'ın belirlediği şartlardan ilki kredi imkanından yararlanacak olan kişinin herhangi bir bankada kara listede bulunmaması. Belirtmiş olduğu ikinci şart ise krediye başvuracak müşterilerin kredi notunun 1200 puan koşulunu sağlayabiliyor olması. Son olarak ise krediye başvuracak vatandaşların, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması koşulu olduğu aktarıldı.

Vakıfbank Kredi Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

Vakıfbank'ın 100.000 TL kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar TC kimlik numaralarıyla ya da TC kimlik kartlarıyla kendilerine en yakın şubeye gitmeleri gerekiyor. Daha sonra mobil bankacılık sistemi üzerinden başvurularını takip ederek tamamlayabilirler. Başvuru işlemleri için son tarih 31 Ekim 2023 olarak belirlendi. Başvuru yapacak vatandaşlardan TC kimlik kartları dışında herhangi bir belge istenmiyor.