Whatsapp'tan İki Yeni Özellik Yolda

Son gelen bilgilere göre Whatsapp IP adresi gizliliği, meta, görüntülü ve sesli mesaj modu, eski mesajlara kolayca ulaşabilme özelliği gibi yeni özellikler üzerinde denemeler yapıyor.

Whatsapp her geçen gün mevcut özelliklerini geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyor. Ek olarak kullanıcılarının memnuniyeti için yeni özellikler üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Son gelen bilgilere göre Whatsapp; IP adresi gizliliği, meta, görüntülü ve sesli mesaj modu, eski mesajlara kolayca ulaşabilme özelliği gibi yeni özellikler üzerinde denemeler yapıyor.

Whatsapp tarafından alınan son güncel bilgilere göre; Whatsapp Beta sürümü üzerinde yeni özellikleri test etmeye başladı. İlk olarak görüntülü ve sesli mesajlar arasındaki geçişleri kolaylaştırmak adına yeni çalışmalara başladığı konuşulanlar arasında. Üzerinde çalıştığı bir diğer özellikle de, karşılıklı sohbetler arasında eski mesajların daha rahat bir şekilde bulunabilmesi hedefleniyor.

Görüntülü ve Sesli Konuşmaya Yeni Özellikler Geliyor

Whatsapp geçtiğimiz günlerde yaptığı bir güncelleme ile tıpkı sesli mesaj gönderme seçeneği gibi, kullanıcıların görüntülü bir şekilde de karşı tarafa mesaj gönderebileceğine yönelik özelliği erişime açtı. Mesaj sistemine eklenen bu yeni özellik ile kullanıcılar hem sesli hem de görüntülü mesaj gönderirken belirli problemlerle karşı karşıya kalıyordu. Whatsapp Meta bu durumu fark ederek 2 özellik üzerinde de çalışmalar yapmaya başladığını duyurdu.

Eski Mesajlara Anında Ulaşılacak

Whatsapp tarafından test edilen bir diğer özellik ise eski mesajların daha hızlı bir şekilde bulunmasına yönelik. Artık kullanıcılar Whatsapp üzerinden eski mesajları aratırken tarih bazlı bir şekilde arama yapabilecek ve böylelikle eski mesajlara daha hızlı bir şekilde ulaşım sağlayabilecek.

IP Adresinizi Gizleyebileceksiniz

Kullanıcılar isterlerse geliştirilen yeni bir özellikle de aramalarda IP adresini koruyabilecek. Böylelikle Whatsapp üzerinden yapmış oldukları aramalarda IP adreslerinin yani mevcut konumlarının bulunmasını kolaylıkla engelleyebilecek.