• Haberler
  • Magazin
  • Yıllar Sonra İki Kızı Olduğu Ortaya Çıkan Metin Akpınar İçin Nilgün Belgün'den Destek Geldi!

Yıllar Sonra İki Kızı Olduğu Ortaya Çıkan Metin Akpınar İçin Nilgün Belgün'den Destek Geldi!

Son günlerde yaşanan gelişmelerle birlikte, Metin Akpınar gündemden düşmüyor. Evlilik dışı iki kızı olduğu ortaya çıkmış olan Akpınar, kamuoyunda çok tartışıldı ve konuşuldu. Metin Akpınar'a destek ise Nilgün Belgün'den geldi. Açıklamalarından sonra Nilgün Belgün'e de tepki yağdı.

Son günlerde yaşanan gelişmelerle birlikte, Metin Akpınar gündemden düşmüyor. Evlilik dışı iki kızı olduğu ortaya çıkmış olan Akpınar, kamuoyunda çok tartışıldı ve konuşuldu. Metin Akpınar’a destek ise Nilgün Belgün’den geldi. Açıklamalarından sonra Nilgün Belgün’e de tepki yağdı.

Yakın bir tarihte Metin Akpınar ile ilgili haber, gündemde adeta bomba etkisi yaratmıştı. Ünlü oyuncunun evlilik dışı 2 kızının olduğu ortaya çıkmıştı ve bu durum kamuoyunda büyük tartışmalara neden olmuştu. Yıllar sonra ortaya çıkan bu durum sonucunda, Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, mahkeme kararı ile işi resmiyete kavuşturmuştu. Çocuklukları döneminde Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık edinilen ikiz kardeşler, yaşadıkları zorlukları dile getirmişler ve onca sene neler yaşandığını bir bir ortaya dökmüşlerdi. Bu durum, kamuoyunda Metin Akpınar’a karşı bir tepkinin doğmasına neden olmuştu. Nilgün Belgün ise Metin Akpınar’a destek verir nitelikte bir paylaşımda bulundu. Yaşanan olaylarla ve durumla ilgili olarak Belgün, “herkesin başına gelebilir.” Şeklinde açıklama yapmıştı.

Nilgün Belgün’ün O Paylaşımı Ortalığı Karıştırdı

Ekranların sevilen isimlerinden olan Nilgün Belgün, kendisine ait sosyal medya hesabında bir fotoğraf paylaştı. Belgün’ün paylaştığı fotoğraf, 1976 yılına aitti ve Nilgün Belgün’ün Devekuşu Kabare’de ilk profesyonel sahne deneyimini gerçekleştirdiği provadandı. Fotoğrafta Nilgün Belgün’ün yanında Metin Akpınar görülüyor. Oyuncu, o zamanların kendisi için çok kıymetli olduğunu ve fotoğrafın anlamının derin olduğunu da paylaşımında belirtti. Metin Akpınar ile ilgili de “kendisi benim ustam, patronum ve sahne partnerimdi” şeklinde bir açıklama yazmıştı.

Nilgün Belgün, paylaşımının devamında Metin Akpınar’ın hayatı boyunca hiç olmadığı kadar bu aralar özel hayatı ile gündemde olduğunu, sanatçıların da her insan gibi hataları ve yanlışları olabileceğini, herkesin hatasının bedelini kendinin ödeyeceğini ve Metin Akpınar’ın da zaten bu bedeli ödediğini ifade etti.

Paylaşımının devamında ise yıllardır Metin Akpınar’ın halkın yüzünü güldürdüğü ve 82 yaşına gelmiş usta bir oyuncunun bu kadar üstüne gidilmesinin doğru olmadığı, Akpınar’ın zaten bu konuda çok üzüldüğü ve itibarsızlaştırma yapmanın hoş olmadığı şeklinde açıklamalarda bulundu. Durumun hassasiyetine ve dedikodu malzemesi olmasının yanlış olduğuna da dikkat çeken Nilgün Belgün, daha sonra yine bu konu hakkında görüşlerini açıklamıştı.

Gazetecilerin kendisine mikrofon uzatması sonucu, Metin Akpınar’ın yaşadığı olayla ilgili olarak “Herkesin başına gelebilecek bir durum. Sadece erkeği suçlamak da yanlış, bu durumda kadın da hatalı” açıklamasında bulundu. Bu açıklamalar karşısında Nilgün Belgün’e de takipçilerinden çok sayıda tepki geldi. Konu ile ilgili tartışmalar devam edecek gibi duruyor.