• Haberler
  • Ekonomi
  • Ziraat Bankasının Müşterileri İçin Yaptığı Büyük Kampanya Yarın Gece 23.59'da Sona Erecek!

Ziraat Bankasının Müşterileri İçin Yaptığı Büyük Kampanya Yarın Gece 23.59'da Sona Erecek!

Ziraat Bankası’nın müşterilerine son dakika duyuruldu! Aksar en son habere göre kampanyalara dikkat çeken Ziraat Bankası’nın pek çok kişi tarafından beğenilen bu kampanyası yarın gece sona erecek. İşte kampanyanın detayları.

Ziraat Bankası’nın resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamada Limasollu Naci’de %10 indirim yapılacağı bildirildi. Bunun yanı sıra İngilizce seti ve 6 ay online kurs ile birlikte 3 ay birebir dersin %10 indirimli verileceği açıklandı. Bu güzel habere veliler ve öğrenciler akın etti. Kampanyadan sadece Ziraat Bankası müşterileri yararlanabilecek.

Büyük Kampanya Bitiyor

Yapılan açıklamada %10’luk indirim için “Bankkart’ınız ile Limasollu Naci’den yapacağınız İngilizce seti + 6 ay online kurs + 3 ay birebir canlı ders bir arada eğitim paketi ödemelerinde %10’luk indirim fiyatlarından yararlanabileceksiniz.” Denilerek kampanya şartları tek tek açıklandı.

Bankanın kampanyası 12 Eylül tarihinde başladı ve 4 Ekim tarihinde son bulacak. Kampanya için yapılan açıklama detaylarına göre peşin ve taksitli yapılan işlemler için bu uygulamanın geçerli olacağını ifade etti

Kampanyadan faydalanabilmek için sepet adımında yer alan indirim kodu alanına ZRBK10 yazılması gerekmektedir. Sepet tutarı indirimli tutar olarak revize edildi görüldükten sonra ödeme yapılmalıdır.

Bankkart'a özel indirimli fiyat kredi kartı ve banka kartı özellikli kartınıza uygulanacaktır.

Kampanya peşinde taksitle yapılan işlemler için dahildir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Limasollu Naci yayınları kampanya koşullarını değiştirme ve kampanya durma hakkını saklı tutar.