• Haberler
  • Magazin
  • Ekranların Yeni Serüveni Başlıyor! Ne Gemiler Yaktım Dizisinde Heyecan Dorukta

Ekranların Yeni Serüveni Başlıyor! Ne Gemiler Yaktım Dizisinde Heyecan Dorukta

Show TV ekranlarında seyirciyle buluşan 'Ne Gemiler Yaktım' dizisi, ilk bölümü ile gündem olmayı başardı. Yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği ve senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı dizi, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Show TV ekranlarının yeni serüveni “Ne Gemiler Yaktım” isimli dizi, nihayet izleyici ile buluştu. Oyuncuları ve konusu ile büyük ilgi gören dizi, sosyal medyada da gündem oldu.

Senaryosunun Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olduğu dizinin hikayesi, Yasemin ve Fidan’ın yollarının kesişmesi ile başlıyor. Fidan, kocası Rutkay'dan kaçarak kızı Zeynep'le birlikte günlerdir kaçış içindedir. Bu olay sonrasında ise Fidan ile Yasemin arasında özel bir bağ kurulur. İki kadının dostluğu, hayatlarının dönüm noktası olacaktır. Ancak Yasemin, Fidan'ın geçmişinden habersizdir ve onu ve kızını evine alır. Fakat Fidan'ın yüzünden kendi kızının yaşadığı tehlikeyi engelleyemez. Kızını kurtarmak için atacağı adım, Komiser Toprak'la yollarının kesişmesine neden olur. Yasemin ve Fidan'ın dostluğu, suç ortaklığına dönüşürken, ikisinin de hayatı kalıcı bir şekilde değişir.

Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici isimlerden oluşuyor. Yasemin karakterini Deniz Baysal, Fidan karakterini Devrim Özkan, Rutkay karakterini Berk Hakman, Toprak karakterini ise Erkan Kolçak Köstendil canlandıracak. Ayrıca dizide, Çiğdem Selışık Onat, Macit Koper ve Mert Denizmen de rol alıyor.

Show TV'de izleyicilerle buluşan "Ne Gemiler Yaktım" dizisi,  her hafta pazartesi akşamları yeni bölümleriyle ekrana gelecek.