Farah Zeynep Abdullah aylık gelirini açıkladı

Türkiye'de ünlü sinema ve dizi oyuncusu Farah Zeynep Abdullah tarafından gelen açıklamaya göre Bihter filmi ile de gündeme oturan Farah'ın davası sonuçlandı.

Türkiye'de ünlü sinema ve dizi oyuncusu Farah Zeynep Abdullah tarafından gelen açıklamaya göre Bihter filmi ile de gündeme oturan Farah'ın davası sonuçlandı. Batman'da Beşiri İlçesi'nde yaşamına son veren İpek Er olayında Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medya üzerinden hakaret iddiası ile davasına katıldı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde talimatla ifadesi alınan Farah Zeynep Abdullah, burada hakime yaptığı açıklamada dava ile ilgili soruları yanıtlarken aylık kazancını da duyurdu.

Musa Orhan ve İpek Er olayının büyük bir olay olduğunu söyleyen Ferah Zeynep Abdullah, verdiği iadesinde de olayı okuduğunu ve korkunç olduğunu, kendisinin ise iddianamede belirtilen paylaşımları yaptığını ve amacının da Orhan'a hakaret etmek olmadığını, yapılan haberlere tepki gösterdiğini ifade ederek, "Korkunçtu. Ben de iddianamede belirtilen paylaşımda bulundum. Amacım kesinlikle Musa Orhan'a hakaret etmek değildi. Yapılan haberlere tepkiydi" ifadelerini kullandı.

BERAATİNİ TALEP ETTİ

Savunmasının devamında Abdullah, beraat etmek istediğini söyledi ve "Beraatimi talep ediyorum. Duruşmalardan vareste tutulma talebim vardır" dedi.

Farah Zeynep Abdullah'ın avukatı ise ifadeye ek olarak müvekkilinin suç kastının olmadığını ifade ederek beraatini talep etti.

AYLIK KAZANC

Mahkemede savunmada Ferah Zeynep Abdullah, aylık kazancının ne kadar olduğunu da açıkladı. Ferah Zeynep Abdullah, aylık kazancının 50 bin lira olduğunu söyledi.