Kahvaltıda 7 Zeytin ve 1 İncir Yersiniz Vücudunuzda Ne Gibi Değişiklik Olur? Japon Bilim İnsanları Bu Diyeti Beğendi

Günümüzde popülerleşen 7 zeytin 1 incir diyetine pek çok kişi tarafından kilo verme sürecinde yardımcı olduğunu düşünüyor. Peki bu diyet nasıl yapılır? nasıl uygulanır? ne işe yarar?

Kilo verme sürecindeki kişiler için en yorucu aşamalardan biri de uygun bir diyet programı oluşturmak ve o programa bağlı kalmak. Öyle ki diye sürecinde bile daha zorlanabilirsiniz. Yeni trend olan 7 zeytin bir incir diyeti ise birçok kişinin kolaylıkla kilo vermesini sağlayan çok etkili bir diyet türü olarak karşımıza çıkıyor.

Önerilen Diyet

Bu diyet türü ulaşmak istediğimiz ideal kiloya ulaşmak için etkili olabilir. Yalnızca zeytin ve inceden oluşan bu diyeti her iki besinin sağlığı olan faydaları sayesinde fazlasıyla yardımcı olabilir.

Antioksidan özellikle barındıran incir lif içeriği sayesinde bağırsakları çalıştırarak metabolizmanın hızlanmasını sağlar böylelikle kilo vermeyi kolaylaştırır. Normal diyetlerde kişilere ara öğün yiyeceği olarak verilir. Ama bu diyette öyle değil.

Sağlığa çok faydalı olan zeytin de içerisinde bir sürü yağı barındırır. Birçok kişi tarafından kilo aldırıldığı düşünülen zeytin aslında kilo verme kontrolünde çok etkili bir rol oynar. Peki salı oldukça faydalı etkileri bulunan bu iki besin birleştiğini nasıl bir enerji ve etki sağlıyor? İncir ve zeytin diyetini uygulama süresi 21 gün olarak biliniyor bu diyeti uygulamak için öncelikle her sabah ve her akşam yatmadan önce 7 zeytin bir incir tüketmesi gerekiyor.