• Haberler
  • Magazin
  • 15 Günde 15 Kilo Verdiren Gupse Özay Diyeti Dikkat Çekiyor!

15 Günde 15 Kilo Verdiren Gupse Özay Diyeti Dikkat Çekiyor!

Başarılı oyunculuğu ve dikkat çeken tarzı ile sevilen oyuncu Gupse Özay, özel hayatı ile sık sık gündeme geliyor. Oyuncu bu kez de 15 günde 15 kilo vermesi ile gündeme geldi. Pek çok kişi, Gupse Özay'ın bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar kilo verdiğini merak ediyor

Başarılı oyunculuğu ve dikkat çeken tarzı ile sevilen oyuncu Gupse Özay, özel hayatı ile sık sık gündeme geliyor. Oyuncu bu kez de 15 günde 15 kilo vermesi ile gündeme geldi. Pek çok kişi, Gupse Özay’ın bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar kilo verdiğini merak ediyor. İşte Gupse Özay’ın uyguladığı diyetin detayları…

Hem oyunculuğu hem de özel hayatı ile sıklıkla gündeme gelen ve adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Gupse Özay, bu kez de vermiş olduğu kilolarla çok konuşuluyor. Oldukça kısa bir süre içerisinde 15 kilo vermiş olan Özay’ın fit formu, sevenlerinin ve takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. 15 gün gibi kısa bir süre içerisinde 15 kilo kaybeden başarılı oyuncunun uyguladığı özel diyet programı ile başarıya ulaştığı düşünülüyor. Güzel oyuncunun uygulamış olduğu sıvı diyeti, pek çok kişi tarafından konuşuluyor ve detyaları merak ediliyor.

Gupse Özay’ın Sıvı Diyetinin Detayları

Güzel ve başarılı oyuncu Gupse Özay’ın hızla zayıflatan diyet programı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Özay’ın 2 günlük diyet listesinde yer alanlar:

İlk gün, sabah ilk uyanıldığında bir bardak limonlu su içiliyor. Kahvaltıda ise portakal, nar ve kavun çekirdekleri ile hazırlanmış smoothie tüketiliyor. Ara öğünlerde ise bir bardak elma suyu ya da bir bardak ayran ya da bir fincan çay tüketiliyor. Öğle vakti için cacık ve bir bardak tavuk suyu tüketilirken, akşam yemeği için mantar ya da kabak çorbası yeniliyor.

İkinci gün içinse aynı şekilde ilk olarak bir bardak limonlu su ile güne başlanıyor. Bu ke kahvaltıda orman meyveleri, badem, yulaf ve sütten hazırlanan smoothie yer alıyor. Bu kez ara öğünde bir haşlanmış yumurta ve bir çaya izin veriliyor. Öğle yemeği için ise mantar ya da mercimek çorbası bulunuyor. Ara öğünde 10 adet kadar antep fıstığı ve Hindistan cevizi suyu tüketiliyor. Son olarak akşam yemeğinde ise ızgara tavuk ya da balık eti ve ılık su ile gün kapatılıyor.

Bu sıvı diyeti her ne kadar hızlı bir şekilde kilo verdiriyor olsa da uzun süre uygulandığında bazı yan etkilere neden olabiliyor. Uzmanlar bu şekilde beslenme şeklinin uzun sürmesi halinde bağışıklık sisteminin olumsuz bir şekilde etkileneceğini söylüyor. Bu nedenle, herhangi bir diyeti uygulamadan önce bir uzmanla görüşmekte fayda var.