• Haberler
  • Gündem
  • Ankara'da Komşu Kavgasında Silahlar Çekildi: 2 Ölü, 2 Yaralı

Ankara'da Komşu Kavgasında Silahlar Çekildi: 2 Ölü, 2 Yaralı

Ankara'da aralarında eskiye dayalı husumet bulunan komşular arasında çıkan tartışmanın büyüyerek kavgaya dönmesiyle silahlar çekildi, 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Ankara'nın Keçiören ilçesi Yayla Mahallesinde bulunan bir binada komşu kavgası nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Alınan bilgiye göre, eskiye dayalı aralarında husumet olan bina yöneticisi S.T. isimli kadın ile aynı apartmanda oturduğu öğrenilen H.A. arasında, binanın asansör tamiri sırasında gürültü çıkması sebebiyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmaya daha sonra aynı binada yaşayan Uğur Ş., Mehmet Ali Ş. ve S.Ş. ailesi de katıldı. Kısa süre içinde tartışma büyüyerek H.A. evinde bulunan pompalı tüfekle önce baba Uğur Ş.'yi ve oğlu Mehmet Ali Ş.'yi aparmanın içinde, anne S.Ş. ve aparman yöneticisi S.T.'yi apartmanın dışında evinden getirdiği pompalı tüfekle vurdu. Pompalı tüfekle vurulanbaba Uğur Ş. ve oğlu Mehmet Ali Ş. olay yerinde hayatlarını kaybetti, anne S.Ş. ve apartman yöneticisi olan S.T. ise yaralı olarak kurtuldu. S.Ş.'nin durumunun ağır olduğu bilgisi alındı. Yaralanan kadınlar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri tarafından şüpheli H.A. kısa zaman içinde elindeki pompalı silahla birlikte yakalandı. 

Olaydan sonra mahallede yaşayan vatandaşlar ile polis ekipleri arasında tartışmı çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede sakinleştirildi.