• Haberler
  • Ekonomi
  • Borcu Olanlar İçin Çok Önemli Fırsat! Bu Kredi İle Borçlar Kapanacak!

Borcu Olanlar İçin Çok Önemli Fırsat! Bu Kredi İle Borçlar Kapanacak!

Son dönemde artan fiyatlar karşısında pek çok vatandaş, bankalardan kredi çekerek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Ancak çoğu bankanın uygulamış olduğu yüksek faizler nedeni ile kişiler, banka borçlarını kapatmakta büyük güçlükler yaşayabiliyor. Ziraat Bankası ise borçlular için avantajlı bir borç kapatma kredisi vereceğini duyurdu.

Artan enflasyon ve döviz kurundaki dalgalanmalar sebebi ile hemen her ürüne ve hizmete zam gelmeye devam diyor. Hal böyle olunca pek çok vatandaş, ihtiyaçlarını gidermekte güçlük çekebiliyor. Nakit sıkıntısı çeken ve ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan kişilerin büyük bir çoğunluğu ise bankalardaki kredi seçeneklerine başvuruyor. Ancak ne var ki bankalarda uygulanan yüksek faiz oranları, çekilen kredilerin geri ödemesini de zorlaştırıyor. Ancak kamu bankası olan Ziraat Bankası, borçlular için oldukça cazip bir çözüm fırsatı sunmakta. Borç kapatma kredisi altında kişilere tanınacak olan fırsatlarla vatandaşlar, borçlarını çok daha rahat ve kolay bir şekilde ödeyebilecekler.

Ziraat Bankası Borç Kapatma Kredisi Detayları

Ziraat Bankası, borcu olanların işini kolaylaştırabilecek oldukça avantajlı bir fırsatla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Banka, hem ihtiyaç kredisi hem de borç kapatma kredisi için nemli fırsatlar sunacak.

Ziraat Bankası müşterisi olan vatandaşlar, bankanın mobil uygulaması üzerinden bu krediye hızlıca başvuru yapabilecekler. Banka, kredi ihtiyacı olanlar için 70 bin TL’ye kadar kredi limiti belirledi. Buna göre kişiler, 70 bin TL’ye kadar kredi başvurusunda bulunabilecekler.

70 bin TL’ye kadar olan krediler için banka %4.14 gibi bir faiz oranı uygulayacak ve geri ödemeler için ise 24 ay vade imkanı tanıyacak. Diğer yandan eğer kişiler, 50 bin TL’ye kadar kredi çekecek olurlarsa vade sayısı 36 aya kadar çıkabilecek.

Bankanın belirlemiş olduğu rakamlara göre hesaplama yapacak olursak, 36 ay vade ile 50 bin TL kredi çeken bir kişi, %4.14 faiz oranı ile geri ödemelerini aylık 3 bin 170 TL civarında bir tutarda yapacak. Bu rakamlara göre 10 bin TL’lik kredi çekenlerin aylık geri ödeme tutarı ise sadece 634 TL civarında hesaplanıyor.