Chery Tiggo Kasım 2023 Fiyat Listesi Belli Oldu!

Türkiye'de en çok satan otomobil modelleri arasında yer alan Chery markasının atılım yaptığı görüldü.

Chery Tiggo Kasım 2023 Fiyat Listesi Belli Oldu! Türkiye'de en çok satan otomobil modelleri arasında yer alan Chery markasının atılım yaptığı görüldü. Bu firmanın da Türkiye piyasasında ki en üst düzey modeli olan Chery Tiggo 8 Pro'da çok satan arabalar içerisinde kendisine yer bulmayı başardı.

CHERY TİGGO 8 PRO ÖZELLİKLERİ

Chery Tiggo 8 Pro model otomobilin de D sınıfı bir SUV olarak dikkat çektiği görüldü. Bu araçta da 1.6 GDI turbo benzinli motor yer alırken 183 hp güç ve 275 Nm tork sunuluyor. 7 koltuklu olan aracın da aynı zamanda çift kavramalı otomatik şanzımana sahip olduğu ifade edildi. 

Chery Tiggo 8 Pro eğer 7 koltuklu olarak kullanılırsa 193 litre bagaj hacmi sunuyor. 3. sırada bulunan koltuklar yatırıldığında ise bagaj hacmi 479 litre oluyor. Bu araç 0 kilometreden 100 kilometreye 9,1 saniyede çıkabiliyor. Maksimum hızı saatte 190 km olan araç 100 kilometrede ortalama 8,1 litre yakıt tüketimi yapmaktadır.

Chery Tiggo Pro 8 model araçta hafızalı sürücü koltuğu, karartmalı iç ayna, akıllı hız sabitleme sistemi, ön ve arka çarpışma uyarı sistemi, şerit konumlandırma asistanı, sürüş asistanı, açık kapı uyarı sistemi, akıllı sesli komut sistemi gibi bileşenler yer alıyor.

TİGGO PRO 8 FİYATLARI 

Chery Tiggo Pro 8 için fiyat listesi açıklandı.

Luxury donanımı için firmanın açıkladığı son fiyat 1.490.000 TL oldu. Excellent donanımında ise Chery Tiggo Pro 8 fiyatı 1.640.000 TL olarak uygulanıyor.