• Haberler
  • Ekonomi
  • Faizsiz 24 Ay Geri Ödemesiz 150.000 TL Kredi Fırsatı Sizlerle

Faizsiz 24 Ay Geri Ödemesiz 150.000 TL Kredi Fırsatı Sizlerle

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamayla vatandaşlara müjdeli haber sonunda duyuruldu. Yapılan açıklama kapsamında, vatandaşlara faizsiz ve 24 ay geri ödemesiz 150.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunulacağı açıklandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamayla vatandaşlara müjdeli haber sonunda duyuruldu. Yapılan açıklama kapsamında, vatandaşlara faizsiz ve 24 ay geri ödemesiz 150.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunulacağı açıklandı. işte 24 ay geri ödemesiz ve faizsiz 150.000 TL'ye kadar kredi imkanının tüm detayları…

Cumhurbaşkanlığı tarafından evlenecek olan vatandaşlara müjdeli haber sonunda verildi. Evlenecek çiftlerin harcamalarını rahat ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmesi için cumhurbaşkanlığı tarafından 150.000 TL’ye kadar faizsiz ve 24 ay geri ödemesiz kredi imkanı sunulacağı açıklandı.

150.000 TL Evlilik Kredisinin Detayları

Evlenecek olan çiftlere bu kredi 48 ay vadeli bir şekilde sunulacak. Bu uzun vadeli evlilik kredisi seçeneğiyle birlikte çiftlerin ödeme yaparken zorluk çekmemesi hedefe alınıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan sunmuş olduğu bu evlilik kredisi fırsatı ile evlenecek olan gençlerin ekonomik giderlerinin desteklenmesini ve beraberinde evliliklerinde daha sağlam temeller atmasını hedeflediğini dile getirmişti.

Evlilik Kredisinin Başvuru Şartları

Evlilik kredisinin başvuru şartlarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamış olduğu evlilik kredisinin tüm detaylarını meclise sunulacak olan kanun teklifiyle netleştirilecek. Sunulacak olan teklifte gelir durumu ve yaş sınırının kredi şartları arasında yer alması beklenenler arasında.

Yine bu konuyla ilgili evlenecek olan genç çiftlere yani 18 ve 25 yaş arasında olan çiftlere 150.000 TL’ye kadar faizsiz kredi fırsatı verileceği konuşulanlar arasında. Ek olarak bu kredi fırsatından yararlanmak isteyen genç çiftlerin ilk kez evlenecek olması da önemli.