Fildişi Sahilli Yıldız Nicolas Pepe, Özel Uçakla Trabzon'a Geldi

Trabzonspor'un yeni transferi olan Fildişi Sahilli futbolcu Nicolas Pepe, Trabzon'a adım attı. Pepe'yi, bordo-mavili taraftarlar büyük bir coşkuyla karşıladı.

Trabzonspor'un 1 yıllık anlaşmaya vardığı Fildişi Sahilli futbolcu Nicolas Pepe, özel uçakla Trabzon'a iniş yaptı. Dış hatlar terminali önünde bordo-mavili taraftarların coşkuyla karşıladığı Pepe, sevinçle taraftarlarıyla üçlü çektirdi. Özellikle ilgi çekici olan anlardan biri, bir Trabzonspor taraftarının Pepe'yi, çizgi film karakteri Pepe'nin peluş oyuncağıyla karşılamasıydı.

Nicolas Pepe, basın mensuplarına yaptığı açıklamada büyük bir mutluluk içinde olduğunu ifade ederek, "Burada olmaktan ve Trabzonspor için oynamaktan dolayı gurur duyuyorum. Taraftarların sıcak karşılaması inanılmazdı. Trabzonspor'un bana duyduğu güven için teşekkür ederim" dedi. Pepe, "Bize her yer Trabzon" diyerek sözlerini tamamladı.

Taraftarların coşkusu arasında kendisini bekleyen araca binen Fildişi Sahilli futbolcu, daha sonra konaklayacağı otele doğru hareket etti.