• Haberler
  • Ekonomi
  • Halkbank'tan Emekliler İçin Müjde Verildi! Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel 5 Bin TL Nakit!

Halkbank'tan Emekliler İçin Müjde Verildi! Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel 5 Bin TL Nakit!

Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak bir kampanya ile gündeme gelen Halkbank, emekliler için oldukça avantajlı bir kampanya sunuyor. Halkbank, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak emeklilere 5 bin TL'lik bir ödeme yapacağını duyurdu.

Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak bir kampanya ile gündeme gelen Halkbank, emekliler için oldukça avantajlı bir kampanya sunuyor. Halkbank, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak emeklilere 5 bin TL’lik bir ödeme yapacağını duyurdu.

Kamu bankası olarak hizmet veren Halkbank, çeşitli kampanyaları ile dikkat çeken bankalar arasında yer almakta. Banka, özellikle de emekliler için çeşitli türde kampanyalar düzenlemekte. Halkbank, bu kez de Cumhuriyet’in 100. yıl şerefine, emekliler için yepyeni bir kampanya ile adından söz ettirmeyi başardı. Banka, emekli maaşlarını Halkbank üzerinden alan emekli vatandaşlara ya da emekli maaş hesaplarını Halkbank’a aktarmayı taahhüt eden emeklilere 5 bin TL’lik kredi vereceğini duyurdu.

Halkbank Emeklilere Özel Kredi Kampanyası Detayları

Bankanın emekli müşteriler için düzenlemiş olduğu bu kampanyada, vatandaşlara farklı seçenekler sunulmakta. Bunlardan ilki 5 bin TL’lik ihtiyaç kredisi kampanyası. Emekli vatandaşlar, 5 bin TL’lik kredi çektiklerinde, %3.65 faiz oranı ve 36 ay vade fırsatından yararlanabilecekler. Böylece bu kredinin geri ödeme tutarı, aylık olarak sadece yaklaşık 290 TL civarında olacak.

Halkbank, daha fazla kredi çekmek isteyenler için de farklı seçenekler sunmakta. Bankanın emekliler için sunduğu fırsatlar arasında 50 bin TL’ye kadar kredi çekenler için 36 ay vade fırsatı sunuluyor. 50 bin TL ile 100 bin TL arasında kredi çekmek isteyenler için ise vade sayısı 24 ay olarak belirlenmiş durumda. Son olarak 100 bin TL üzerinde kredi çekmek isteyenler için ise vade sayısı 12 aya kadar düşmekte.

Emekliler için farklı kampanyalar ve özel kredi paketleri sunan Halkbank’ın bu avantajlarından faydalanmak isteyenlerin, emekli maaş hesaplarının bu bankada olması gerekiyor. Başvuru yapmayı düşünen. Fakat emekli maaş hesabı farklı bir bankada olan kişiler, taahhüt vererek hesaplarını Halkbank’a anında taşıyabilir ve kampanyalardan hemen yararlanmaya başlayabilirler.