• Haberler
  • Magazin
  • Mehmet Aslantuğ'dan Romantik Paylaşım: Eski Eşine Şiir Yazdı!

Mehmet Aslantuğ'dan Romantik Paylaşım: Eski Eşine Şiir Yazdı!

Uzun yıllardır en sevilen ünlü çift olan ve parmakla gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, 6 ay kadar önce herkesi şaşırtarak, tek celsede boşanmışlardı. Boşanma haberi ile gündeme gelen çift, bu süreçte ve sonrasında da gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez Mehmet Aslantuğ'un Arzum Onan'a yazdığı romantik şiir, herkesi şaşırttı.

Türkiye’nin en sevilen çiftleri arasında olan ve aşkları ile sık sık gündeme gelen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, 6 ay kadar önce herkesi şaşırtarak bir andan boşanmışlardı. 27 yıllık evliliğin tek celsede bitirilmesi, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Eski çiftin sevenleri hem üzülmüş hem de çok şaşırmıştı. Can Aslantuğ adından bir de oğulları olan eski çift, boşanma sonrasında da sık sık gündeme geliyor. Mehmet Aslantuğ’un eski eşi Arzum Onan için yapmış olduğu romantik paylaşım, büyük ilgi uyandırdı. Arzum Onan’ın ise paylaşıma verdiği yanıt herkesi etkiledi.

Romantik Paylaşıma Hüzünlü Cevap

Ünlüler dünyasının en sevilen çiftleri arasında yer alan ve ilişkileri ile tüm Türkiye’ye örnek olan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’ın kısa bir süre önce boşanmış olması, magazin gündemi hala konuşulan konular arasında yer alıyor. Çiftin neden boşanmış olduğuna dair çıkan söylentiler de büyük bir yankı uyandırmıştı.

Şimdi de Mehmet Aslantuğ, eski eşi olan Arzum Onan’ı doğum gününü kutlamak için oldukça romantik bir paylaşımda bulundu. Aslantuğ, “Kaptanın Seyir Defteri” olarak paylaştığı yazılarda Arzum Onan’a duymuş olduğu sevgi ve saygıyı dile getirmeye devam ediyor.

Arzum Onan 31 Ekim tarihinde 50. yaşını kutladı. Onan’ın eski eşi Mehmet Aslantuğ ise bugünü unutmadı. Aslantuğ, sosyal medya hesabından oldukça romantik bir video paylaştı. Video da Arzum Onan’ın fotoğrafları ve görüntüleri yer alırken, arka planda Mehmet Aslantuğ, Onan için kendi yazdığı şiiri seslendiriyor.

Aslantuğ tarafından yapılan bu paylaşım, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Pek çok kişi, “böyle bir sevgi varken keşke ayrılmasaydınız”, “aşk hala bitmemiş”, “ayrıldıktan sonra bile değer veren bir insan, kalmadı sizin gibi” şeklinde yorumlarda bulundu. Arzum Onan ise eski eşi tarafından yapılan paylaşımın altına “Ah.. ağlarım” yazarak kalp emojisi bıraktı.