• Haberler
  • Magazin
  • O Açıklamalar Olay Yaratacak! 'Hesabı Erkek Öder' Dedi Ortalık Karıştı!

O Açıklamalar Olay Yaratacak! 'Hesabı Erkek Öder' Dedi Ortalık Karıştı!

Yıllar içindeki değişimi ile dikkat çeken ve bir zamanlar 'Küçük Ceylan' olarak tanıdığımız Ceylan Avcı, son açıklaması ile gündeme bomba gibi düştü. Geçirmiş olduğu estetik operasyonları ile dikkat çeken ve dönem dönem farklı imajlarla görüntülenen Ceylan, kafasındaki erkek imajı ile ilgili çok konuşulacak sözler sarf etti.

Yıllar içindeki değişimi ile dikkat çeken ve bir zamanlar “Küçük Ceylan” olarak tanıdığımız Ceylan Avcı, son açıklaması ile gündeme bomba gibi düştü. Geçirmiş olduğu estetik operasyonları ile dikkat çeken ve dönem dönem farklı imajlarla görüntülenen Ceylan, kafasındaki erkek imajı ile ilgili çok konuşulacak sözler sarf etti.

Yıllar önce “Küçük Ceylan” olarak sesinin tüm Türkiye’ye duyurmayı başaran Ceyla Avcı, son dönemde ise geçirmiş olduğu estetik operasyonlarla ve sürekli değişmekte olan imajı ile gündeme geliyordu. Hatta ünlü şarkıcı, farklı dönemlerde, Elçin Sangu, Selena Gomez, Gülşen, Kris Jenner gibi farklı ünlülere bile benzetildi. Hatta yakın tarihte saçlarını sarı yapan Ceylan, bu kez de Marilyn Monroe’ya benzetilmişti Ancak bu kez Ceylan, imajı ya da estetik operasyonu ile ilgili değil, dikkat çeken ifadeleri ile gündeme geldi. Ceylan’ın açıklamaları, kamuoyunda büyük bir polemik yaratacak gibi gözüküyor.

Ceylan Bombayı Bıraktı: “Erkek Dediğin Kadınının Eline Bakmaz”

Geçtiğimiz gece bir mekanda sahneye çıkan Ceylan Avcı, sahne öncesinde bazı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel hayatına dair bazı açıklamalarda buluna Ceylan, hayatında kimse olmadığını ve tamamen işine yoğunlaştığından bahsetti. Aşk hayatında çok fazla kriteri olduğunu ve bu nedenle de seçici olduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, hayatına kolay kolay birini almadığını, eğer birisini alırsa da kolay kolay bırakmayacağını da dile getirdi.

Aşk hayatı ile ilgili konuşmasına devam eden Ceylan, karşı taraftan beklentilerini de dile getirdi. Ünlü isim, merhamet ve vicdanın kendisi için önemli olduğunu belirtti. Hemen ardından ise çok konuşulacak bazı sözlere imza attı. Ceylan, “Erkek adam çalışır. Erkek dediğin kadının eline bakmaz. Benim elime bakmayacak. Hesabı erkek öder, cebinde parası olacak.” şeklinde konuştu. Ceylan’ın bu sözlerinin kamuoyunda çok konuşulacağı ve yeni bir tartışma başlatacağı kesin.